Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


Sales

Pre-Sales questions about our services

Support

Hosting Technical Support

Billing

Questions about invoices, making payment, upgrading packages, cancelling services, etc.

Domains

RegisterGo Support. Help registering, renewing or transfering domain names